Ovoga petka, 23. listopada 2020. održat će se radna akcija na uređenju Izletišta Vračica u organizaciji Osnovne škole S.S.Kranjčević Levanjska Varoš (volonterski klub Nevna), Zaklade Slagalica, Osijek i Općine Levanjska Varoš.

Radnoj akciji uključili su se i DVD Levanjska Varoš, Lovačko društvo KUNA Levanjska Varoš i Izviđački odred Klasje Đakovo – družina Vračica Levanjska Varoš. Na radnoj akciji prisustvovat će oko 50 volontera, a započinje ujutro u 10.00 sati i trajat će do 15.00 sati.

Maslačak_doo_Levanjska_Varoš_5

Djeca volonteri Volonterskog kluba „Nevna“ Osnove škole S.S. Kranjčević Levanjska Varoš i Zaklada Slagalica organizirali su radove na uređenju park šume u sklopu Izetišta Vračica koji uključuju: nasipavanje tucanikom šetnicu oko jezera i park šume, sijanje travne smjese na nasipu oko jezera, bondeksiranje i zaštita postojećih drvenih sjenica, stolova i klupa.

Općina Levanjska Varoš organizirat će svu potrebnu logističku i tehničku podršku u suradnji s komunalnom tvrtkom Maslačak d.o.o. Levanjska Varoš. Osiguran je prijevoz, topli obrok za sve sudionike te razglas i prigodna glazba u sklopu radne akcije.